B-KÖRKORT I MALMÖ

ERBJUDANDE; ta ditt körkort för 795kr i månaden!


Just nu erbjuder vi alla elever, gamla som nya att ta körkort för 795 kr i månaden räntefritt. 
Detta via vår samarbetspartner Resurs bank
795 kr är beräknat på ett snitt vad våra elever behöver för att bli helt klara med sitt körkort.
Betalningsplanen är självklart flexibel.
Det går att få en lägre månadavgift om man väljer att ta ett mindre lån eller högre månadsavgift med ett större lån. 

Ring oss så hjälper vi dig med hur din betalningsplan ska se ut. 

Körkortstillstånd

För att få övningsköra med personbil behöver du ha ett giltigt körkortstillstånd för grupp 1. Det ansöker du om på Transportstyrelsens hemsida. https://transportstyrelsen.se/sv/Blanketter/Vag/korkort/privatperson/ansok-om-korkortstillstand-grupp-i/ Du behöver också komplettera din ansökan med ett syntest, vilket du kan göra hos oss under våra öppettider.

Ta ditt B-körkort hos oss 

Vi anpassar din utbildning efter dina förkunskaper. Oavsett om Du är nybörjare, har kommit en bit på din utbildning eller redan har körkort och vill bli säkrare på vägarna är Du varmt välkommen till oss. Vägen till körkortet är helt individuell och Du bestämmer själv vilken takt du vill ta det i. Tillsammans med din lärare lägger ni upp en plan för att just Du ska lyckas. Efter varje lektionstillfälle går ni igenom vad Du behöver träna/plugga på till nästa gång.

Obligatoriska moment för att kunna ta ditt körkort

Riskutbildningarna

​- Del 1 är riskutbildningens teoretiska del som omfattar riskfyllda beteenden, trötthet, alkohol och andra droger. Detta är en teoretisk kurs som du kan gå när som helst under din körkortsutbildning. Detta medför att du inte behöver ha kört eller läst teori innan du går utbildningen. Om du vill gå riskettan hos oss så är det bara att kontakta oss så bokar vi in dig! 
Utbildningen görs i vår teorisal och du kan gå riskettan hos oss även om du inte är elev här. Riskettan kostar 800:– och du måste kunna legitimera dig vid kurstillfället.

- Del 2 är riskutbildningens praktiska del. Syftet med utbildningen är att bli riskmedveten om olika situationer som kan uppstå under halt väglag samt hur stor påverkan hastigheten har. Risktvåan görs på halkbanan i Ljungbyhed. Du och de andra som ska gå utbildningen samlas på trafikskolan för gemensam transport till Ljungbyhed. Tänk på att vara i god tid innan utbildningen börjar. Halkan gör du i slutet av din utbildning och med hjälp av din lärare kommer ni tillsammans fram till när du är redo för att genomföra denna utbildning. Risktvåan kostar 2300: – och du måste kunna legitimera dig vid kurstillfället.
Både del 1 och 2 måste vara genomförda och giltiga innan du gör kunskapsprov och körprov. Båda riskutbildningarna är giltiga i 5 år.

Teori- och körprov

​Du måste ha ett godkänt teoriprov för att få lov att genomföra en uppkörning. Dessa bokas därför alltid med minst en veckas marginal, så att det finns utrymme om eventuellt problem skulle uppstå. Proven bokas i samtycke med din lärare, detta sker när din utbildning börjar närma sig mål. Teoriprovet är giltigt i 4 månader.

Avbokningsregler 

​För avbokning av körlektion, avboka senast kl.13.00 helgfri vardag innan din bokade körlektion. 
För avbokning som avser Risketta skall avbokning ske senast kl.13.00 tre helgfria vardagar innan. Halkkörning skall avbokas senast kl.13.00 fyra helgfria vardagar innan.

Kontakta oss!

​​​​​​​
info@korkortmalmo.se
040-26 10 66
0708-40 70 86

Tessins väg 9
217 58 Malmö