INTENSIVKURS FÖR KÖRKORT I MALMÖ

Varför intensivt?
Genom att boka in sig på en utav våra intensivkurser slipper du oroa dig över eventuella väntetider för dina obligatoriska moment. Du kan i stället lägga fullt fokus på din inlärning.

Intensivutbildning för B körkort


Allt börjar med en testlektion, där läraren gör en bedömning om vad som eventuellt skulle behöva förberedas inför utbildningen. Under testlektionen presenterar läraren upplägget för din utbildning så att du har all info du behöver och är väl förberedd när det är dags att sätta i gång.

Intensivveckan är upplagd under en veckas tid, när veckan är slut räknar vi med att du är ca 80% färdig med ditt körkort. Utbildningen är för automat, vill man ha ett manuellt körkort kan man komplettera utbildningen med lektioner för manuell bil i efterhand. Under veckan varvas det dagligen med att plugga själv och utbildningspass både i bilen och i teorisalen. För att effektivisera utbildningen är man två elever och en lärare i bilen. På så sätt lär sig även den som åker med genom att observera och utvärdera eleven som kör. Man sparar också tid genom att inte behöva göra flera start- och avslut om dagen.

Skillnaden på Intensivvecka och Intensivutbildning


Intensivvecka är som det låter upplagt varje dag under en veckas tid. Då är du på plats, måndag – lördag. Medan intensivutbildningen är utspritt på två eller flera veckor anpassat helt efter dig.

Kontakta oss!

​​​​​​​
info@korkortmalmo.se
040-26 10 66
0708-40 70 86
​​​​​​​

Tessins väg 9
217 58 Malmö