MOPEDKÖRKORT INTENSIV I MALMÖ

För att övningsköra med moped behöver du ha ett giltigt körkortstillstånd för grupp 1, det ansöker du om på Transportstyrelsens hemsida. https://transportstyrelsen.se/sv/Blanketter/Vag/korkort/privatperson/ansok-om-korkortstillstand-grupp-i/ Du behöver också komplettera din ansökan med ett syntest, detta kan du boka eller komma på drop-in för hos de flesta optiker.
 
Vår AM kurs är en intensivkurs som är två till tre dagar. Kursen äger rum på Ljungbyheds motorbana. Vi åker gemensamt upp till Ljungbyhed. Trafikskolan bjuder på frukost, lunch och fika under utbildningsdag ett och två.

Första utbildningsdagen innehåller teorilektioner samt bankörning i grupp.
Andra utbildningsdagen innehåller teorilektioner samt körning i trafik med läraren. Oftast räcker ett lektionstillfälle, men kan ibland behöva kompletteras med fler - dessa ingår ej i priset.

När läraren har godkänt körningen i trafik måste eleven göra 10 godkända sluttester på Trafikskolaonline för att kursen ska kunna rapporteras.

När det är klart hör man av sig till oss så bokar vi in ett teoriprov på Trafikverket.
​​​​​​​
För att göra teoriprovet måste du ha fyllt 15 år.
När du har ett godkänt teoriprov har du ditt AM-körkort.
Vi hjälper dig med bokning utav utbildning och prov.

Det går bra att boka kursen via vår e-handel eller att ringa till oss på 0708-40 70 86 så hjälper vi dig!

Kursavgift 4900kr
I kursavgiften ingår Trafikskolaonline, böcker, teoriundervisning, körning i trafik och körning på manöverbana. Obs, Trafikverkets avgifter ingår inte i kursen.

Kontakta oss!

​​​​​​​
info@korkortmalmo.se
040-26 10 66
0708-40 70 86
​​​​​​​

Tessins väg 9
217 58 Malmö